Sobe Gazetesi 2024 - CHP heyetinden kaçak saraya karşı dayanışma ziyareti
GÜNCELKENTPOLİTİK GÜNDEMKÜLTÜR SANATBASINDANYAZARLARSOBEDENSOBELEDİKLERİMİZRÖPORTAJLARGEZENTİYUMURTALAR
Ara
CHP heyetinden kaçak saraya karşı dayanışma ziyareti

CHP heyetinden kaçak saraya karşı dayanışma ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Mimarlar Odası Ankara Åžubesi’ne dayanışma ziyaretinde bulundu.

Kaçak saray ve Atatürk Orman ÇiftliÄŸi mücadelesi nedeniyle linç kampanyasına ve tehditlere maruz kalan Mimarlar Odası Ankara Åžube yöneticileri ve Mimarlar Odası Ankara Åžube BaÅŸkanı Tezcan KarakuÅŸ Candan’a CHP heyeti bugün destek ziyareti gerçekleÅŸtirdi. Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli AÄŸbaba BaÅŸkanlığında Mimarlar Odası Ankara Åžubesi’ne ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti içerisinde Genel BaÅŸkan Yardımcıları Selin Sayek Söke, Ercan KarakaÅŸ, Seyhan ErdoÄŸdu’nun yanı sıra,   Ä°zmir Milletvekili Musa Çam, Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Adana Milletvekili Ä°brahim ÖzdiÅŸ yer aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel BaÅŸkan Yardımcısı Veli AÄŸbaba ve CHP Milletvekilleri Mimarlar Odası Ankara Åžube BaÅŸkanı Tezcan KarakuÅŸ Candan’a yönelik sosyal medyada baÅŸlayan linç kampanyasını kınadıklarını belirterek Atatürk Orman ÇiftliÄŸi mücadelesine ve Kaçak saray mücadelesine destek mesajı verdi.

CHP heyetini, Mimarlar Odası Ankara Åžube BaÅŸkanı Tezcan KarakuÅŸ Candan, Ankara Åžube 2. BaÅŸkanı Ali Atakan, Ankara Åžube Yönetim Kurulu Ãœyesi Namık Kemal Kaya ve Muteber OsmanpaÅŸaoÄŸlu’nun karşıladı.

 


Toplam Görüntülenme : 59466
Kategori Haberleri

Yargı, Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde yapılaşma baskısı yaratan plan değişikliğini iptal etti
Mimarlar Odası Ankara Åžubesi, Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı tarafından BaÅŸkent’te Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde, ekolojik öneme sahip alanlarda yapılaÅŸma baskısı yaratan kamu yararına aykırı plan deÄŸiÅŸikliÄŸinin iptali için dava açmıştı.
20 Ekim 2023
Yargı, ağaçlandırılacak kırsal yerleşik alanı yapılaşmaya açan plan değişikliğini iptal etti
Ankara 18. Ä°dare Mahkemesi,  söz konusu Yakupabdal Mahallesi Kırsal YerleÅŸik Alanı ve Çevresinde 1/5000 Ölçekli Nazım Ä°mar Plan DeÄŸiÅŸikliÄŸini iptal etti.
05 Ekim 2023
AOÇ Medipol Plan değişikliği davasında bilirkişi raporu yayınlandı
Mimarlar Odası Ankara Åžubesi,  plan deÄŸiÅŸikliÄŸi yapılarak Medipol’e tahsis edilen Atatürk Orman ÇiftliÄŸi toprakları için mücadeleden vazgeçmiyor.
17 Temmuz 2023
Yargı, Örnek Mahallesi rantsal dönüşüm planlarını ikinci kez iptal etti
Tüm baskılara rağmen kentsel dönüşüm adı altında yapılan ve kent dokusunu bozan rantsal dönüşümü yargıya taşıyan Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kamu yararını savunmaya devam ediyor.
02 Haziran 2023

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
> >>>

Yorumlar
Yorum eklenmemiÅŸ.
Yorum için giriş yapınız!