Sobe Gazetesi 2024 - Teknolojideki Son Gelişmeler Beton 2013 Fuarı’nda
GÜNCELKENTPOLİTİK GÜNDEMKÜLTÜR SANATBASINDANYAZARLARSOBEDENSOBELEDİKLERİMİZRÖPORTAJLARGEZENTİYUMURTALAR
Ara
Teknolojideki Son Gelişmeler Beton 2013 Fuarı’nda

Teknolojideki Son GeliÅŸmeler Beton 2013 Fuarı’nda

Türkiye Hazır Beton BirliÄŸi (THBB) ve Kalite Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘Beton 2013 Beton, Agrega, Ä°nÅŸaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’ hazır beton, agrega ve inÅŸaat sektörlerini Ä°stanbul’da bir araya getirdi.

 

Fuarın açılışı, 21 Åžubat 2013 tarihinde THBB Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ayhan Güleryüz, THBB Yönetim Kurulu BaÅŸkan Vekili Yavuz Işık, Ä°SO Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı Nuri Tuna, YÃœF ve TÇMB Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mustafa Güçlü, THBB Yönetim Kurulu Ãœyeleri Fatih Vardar, Kenan Kurban, Mehmet Ali Onur, N. Tamer Sağır, Mustafa Ulucan, THBB Danışmanı Ferruh Karakule, THBB Genel Sekreteri Tümer Akakın ve YÃœF Genel Sekreteri OÄŸuz Tezmen tarafından yapıldı. Ä°stanbul Fuar Merkezi’nde yurt içinden ve yurt dışından sektör mensuplarını buluÅŸturan Fuara hazır beton, agrega ve inÅŸaat sektörlerine hizmet, makine ve ekipman saÄŸlayan 81 firma katıldı. Fuar, ekonominin lokomotifi olan inÅŸaat ve onun en temel kollarından olan hazır beton ve ilgili sektörlerinden birçok firmayı aynı çatı altında buluÅŸturdu. ERMCO 95, Beton 2004, 2008 ve 2011’in ardından inÅŸaat, hazır beton, agrega sektörleri ile ilgili ilgili herkesin buluÅŸtuÄŸu bir platform olan Beton 2013 Fuarı’nda, son teknolojik ürünler, araç, makine ve ekipmanlar, hizmet ve donanımlar sergilendi. Fuarda, hazır beton ve çimento ekipmanlarının yanında beton santralleri, iÅŸ makineleri, kamyon ve çekiciler, transmikserler, pompalar, kalıp sistemleri, vinçler, çeÅŸitli beton kimyasalları, otomasyon sistemleri, lastik ve akaryakıt ürünleri, sektörel makineler baÅŸta olmak üzere çok geniÅŸ bir ürün yelpazesi, beton ve agrega üreticilerine ve inÅŸaat yapımcılarına sunuldu.

Fuar, İstanbul Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Odası, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası ve Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası tarafından desteklendi.


Toplam Görüntülenme : 87720
Kategori Haberleri

Yargı, Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde yapılaşma baskısı yaratan plan değişikliğini iptal etti
Mimarlar Odası Ankara Åžubesi, Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı tarafından BaÅŸkent’te Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde, ekolojik öneme sahip alanlarda yapılaÅŸma baskısı yaratan kamu yararına aykırı plan deÄŸiÅŸikliÄŸinin iptali için dava açmıştı.
20 Ekim 2023
Yargı, ağaçlandırılacak kırsal yerleşik alanı yapılaşmaya açan plan değişikliğini iptal etti
Ankara 18. Ä°dare Mahkemesi,  söz konusu Yakupabdal Mahallesi Kırsal YerleÅŸik Alanı ve Çevresinde 1/5000 Ölçekli Nazım Ä°mar Plan DeÄŸiÅŸikliÄŸini iptal etti.
05 Ekim 2023
AOÇ Medipol Plan değişikliği davasında bilirkişi raporu yayınlandı
Mimarlar Odası Ankara Åžubesi,  plan deÄŸiÅŸikliÄŸi yapılarak Medipol’e tahsis edilen Atatürk Orman ÇiftliÄŸi toprakları için mücadeleden vazgeçmiyor.
17 Temmuz 2023
Yargı, Örnek Mahallesi rantsal dönüşüm planlarını ikinci kez iptal etti
Tüm baskılara rağmen kentsel dönüşüm adı altında yapılan ve kent dokusunu bozan rantsal dönüşümü yargıya taşıyan Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kamu yararını savunmaya devam ediyor.
02 Haziran 2023

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
> >>>

Yorumlar
Yorum eklenmemiÅŸ.
Yorum için giriş yapınız!