Sobe Gazetesi 2024 - İstanbul adayları da Ankara Mimarlar Odasında
GÜNCELKENTPOLİTİK GÜNDEMKÜLTÜR SANATBASINDANYAZARLARSOBEDENSOBELEDİKLERİMİZRÖPORTAJLARGEZENTİYUMURTALAR
Ara
İstanbul adayları da Ankara Mimarlar Odasında

İstanbul adayları da Ankara Mimarlar Odasında

Yerel seçimlerde geri sayım devam ederken Mimarlar Odası Ankara Åžube’si, farklı illerden gelen Belediye BaÅŸkan aday adaylarını ağırlıyor.

Ankara adaylarından sonra Ä°stanbul adayları da Mimarlar Odası Ankara Åžubesi’ni ziyaret etmesi dikkat çekti.   BeÅŸiktaÅŸ Belediye BaÅŸkanı aday adayı Seyfullah Beysülen Mimarlar Odası Ankara Åžubesi’ni ziyaret etti.  Ziyaret sırasında Beysülen’i Mimarlar Odası Ankara Åžube BaÅŸkanı Ali Hakkan, Ankara Åžube Genel Sekreteri Tezcan KarakuÅŸ Candan ve Yönetim Kurulu Ãœyesi Ali Atakan karşıladı. BeÅŸiktaÅŸ Belediye BaÅŸkan’ı aday adayı Seyfullah Beysülen’in projelerini dinleyen Oda yöneticileri, örnek belediyecilik deneyimlerinin  hayata geçirilmesinde   ne kadar ihtiyaç olduÄŸunu ifade ettiler. YurttaÅŸların belediyesi programını anlatan Seyfullah Beysülen Mimarlar Odası Ankara Åžubesi’ni kent mücadelesindeki sürekliliÄŸi ve  yaratıcı fikirleriyle geliÅŸtirdikleri projelerden kaynaklı çalışmalrını izlediÄŸini ifade etti.   Beysülen ÅŸunları  söyledi: “ Ankara’nın mücadeleci bir meslek örgütü olan Mimarlar Odası Ankara Åžube’nin kent mücadelesini takip ediyorum. Kentin yaÄŸmalanmasına karşı göstermiÅŸ olduÄŸu bu hassasiyeti takdirle karşılıyorum. Bir Belediye BaÅŸkanı’nın dikkate alması gereken, örnek olması gereken projeler sundukları ve raporlar hazırladıklarını görebiliyorum. Ankara’ya gelip de Mimarlar Odasını ziyaret etmek olmaz diye geldim dedi.  Oda Yöneticileri BeÅŸiktaÅŸ belediye baÅŸkan aday adayı, Seyfullah Beysülen’e baÅŸarılar diledi


Toplam Görüntülenme : 88855
Kategori Haberleri

Yargı, Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde yapılaşma baskısı yaratan plan değişikliğini iptal etti
Mimarlar Odası Ankara Åžubesi, Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı tarafından BaÅŸkent’te Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde, ekolojik öneme sahip alanlarda yapılaÅŸma baskısı yaratan kamu yararına aykırı plan deÄŸiÅŸikliÄŸinin iptali için dava açmıştı.
20 Ekim 2023
Yargı, ağaçlandırılacak kırsal yerleşik alanı yapılaşmaya açan plan değişikliğini iptal etti
Ankara 18. Ä°dare Mahkemesi,  söz konusu Yakupabdal Mahallesi Kırsal YerleÅŸik Alanı ve Çevresinde 1/5000 Ölçekli Nazım Ä°mar Plan DeÄŸiÅŸikliÄŸini iptal etti.
05 Ekim 2023
AOÇ Medipol Plan değişikliği davasında bilirkişi raporu yayınlandı
Mimarlar Odası Ankara Åžubesi,  plan deÄŸiÅŸikliÄŸi yapılarak Medipol’e tahsis edilen Atatürk Orman ÇiftliÄŸi toprakları için mücadeleden vazgeçmiyor.
17 Temmuz 2023
Yargı, Örnek Mahallesi rantsal dönüşüm planlarını ikinci kez iptal etti
Tüm baskılara rağmen kentsel dönüşüm adı altında yapılan ve kent dokusunu bozan rantsal dönüşümü yargıya taşıyan Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kamu yararını savunmaya devam ediyor.
02 Haziran 2023

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
> >>>

Yorumlar
Yorum eklenmemiÅŸ.
Yorum için giriş yapınız!